Υπηρεσίες

 
ecoΣπίτι Γκαϊτατζής 
Ανακαίνιση - Θερμομόνωση - Επιχρίσματα

Η εταιρεία ''ecoΣπίτι Γκαϊτατζής'', μέσα απο τις ποιοτικές υπηρεσίες που σας παρέχει, φιλοδοξεί να γίνει ο χώρος σας όσο πιο λειτουργικός και πρακτικός γίνεται.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:

 

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ
Με την ενεργειακή αναβάθμιση πετυχαίνουμε εξοικονόμηση ενέργειας του χώρου σας και εγγυημένη ποιοτική λειτουργία του εξοπλισμού σας.

Η εταιρεία ''ecoΣπίτι Γκαϊτατζής'' αναλαμβάνει παντός είδους πιστοποιημένες ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων, μελέτη και υλοποίηση ενεργειακών αναβαθμίσεων σε κατοικίες, βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κτλ. 

Γίνεται πρώτα έλεγχος και μελέτη του κτιρίου σας από υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό και κατόπιν σας προτείνουμε λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε πλήρη ανακαίνιση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου, δίνοντας μορφή σε όλα αυτά που έχετε φανταστεί και επιθυμείτε για τον χώρο που ζείτε.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, με υπευθυνότητα και συνέπεια, αναλαμβάνει απο την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη εργασία και μεταμορφώνει κυριολεκτικά τον χώρο σας, δίνοντάς του αισθητική και πλήρη λειτουργικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.

     
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων όλων των διαστάσεων, σε δάπεδα, τοίχους, μπάνια, κουζίνες, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, με σύγχρονα υλικά δόμησης υψηλής ποιότητας (κόλλες πλακιδίων, ακρυλικοί αρμόστοκοι, primers κ.λπ.).

Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

  

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Αναλαμβάνουμε τη στρώση τσιμεντοκονίας, η οποία εφαρμόζεται σε σπίτια ή επαγγελματικούς χώρους, στα δάπεδα και αποτελεί το υπόστρωμα για την τοποθέτηση πλακιδίων ή μαρμάρων.
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς, φρεσκαρίσματα, βαψίματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως:
 

 • Διαμερίσματα
 • Κτίρια
 • Επαγγελματικούς χώρους
 • Μεζονέτες
 • Ξενοδοχεία
 • Σχολεία
 • Βιομηχανίες
 • Καταστήματα
 • Πολυκατοικιών

Χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας με πιστοποίηση συστημάτων (kelyfos – biopanoply) για μέγιστη διατήρηση της θερμότητας και μηδενικές απώλειες. Επιπλέον, με την τελική στρώση του έγχρωμου έτοιμου σοβά σε μορφή πάστας ανανεώνεται η όψη του κτιρίου σας.

Συγκεκριμένα η θερμομόνωση εξασφαλίζει:

 • Σωστή στεγανότητα
 • Απουσία υγρασίας
 • Σταθερή θερμοκρασία του κτιρίου
 • Σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας (το χειμώνα για την θέρμανση, καλοκαίρι για την ψύξη)    

ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα χτισίματα με τούβλα ή ελαφρότουβλα (ytong) όλων των διαστάσεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε το στήσιμο των ικριωμάτων και εφοδιασμένοι με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό δεσμευόμαστε για την αντοχή της τοιχοποιίας.

    

 
ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

Διαθέτοντας 5 μηχανές σοβά (3 παραδοσιακού, με ρεύμα και πετρέλαιο, και 2 έτοιμου σοβά)η εταιρεία μας αναλαμβάνει σοβατίσματα όλων των τύπων (παραδοσιακού σοβά, έτοιμου σοβά, γυψοσοβά) σε ταβάνια, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με την τοποθέτηση δικών μας ικριωμάτων. 

     

 

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Επικοινωνήστε με την εταιρεία εδώ.